Zorgboerderij Zeewolde
natuurvoeding & theeschenkerij, midgetgolf & kinderboerderij

Huidverzorging


Dr Hauschka Chorus limited editions

Chorus
Limited Edition Make-up


De nieuwe Limited Edition Make-up van Dr. Hauschka opent een wereld vol levendige kleuren. Creëer een kleurrijk refrein, waarin alle facetten van jouw persoonlijkheid tot leven komen.

Natuurlijke tinten zoals blauw, roze, paars of groen geven de toon aan en visualiseren jouw stemming. Stel een verfrissende kleurharmonie samen en geniet van het wonderlijke gevoel een vrouw te zijn. Tips voor het aanbrengen van de make-up vind u hier

Wij voeren een breed assortiment huidverzorgingsproducten, dat zoals u van ons mag verwachten 100% dierproefvrij is en waarvan ook de verpakking het milieu minimaal belast. Uit recent onderzoek van de afdeling dermatologie van het VU Medisch Centrum Amsterdam blijkt dat maar liefst één op de drie mensen een gevoelige huid heeft. En bij één op de tien is er zelfs sprake van een huidallergie. Dit kan veroorzaakt worden door synthetische ingrediënten in huidverzorgingsproducten, zoals parfum, paraffine, kleurstoffen en parabenen.


Weten wat je huid nodig heeft
Natuurlijke ingrediënten, geselecteerde heilzame planten, een geheel eigen behandelconcept en één kerngedachte als basis voor de cosmetica en het verzorgingsconcept: je huid bezit eigen krachten om zichzelf te verzorgen en te herstellen. Huidverzorgingsproducten dienen deze krachten te ondersteunen.


Wij verkopen de merken Dr. Hauschka Cosmetica, SANTE Natuurcosmetica en Weleda.