Zorgboerderij Zeewolde
natuurvoeding & theeschenkerij, midgetgolf & kinderboerderij

Theeschenkerij | Midgetgolf | Kinderboerderij


Nieuw: Boerderijs!!
Wij van Boerderijs maken nog ijs van echte melk, volle yoghurt en verse room. Afkomstig van kleine zuivelboerderijen verwerken wij melk en room op een ambachtelijke wijze tot het lekkerste ijs van Nederland. Duurzame productie vinden we ook belangrijk. Daarom gebruiken we enkel biologische zuivel en natuurlijke ingrediŽnten. Dit is goed voor u en uw omgeving. In Gelderland geproduceerd met verse Nederlandse zuivel, echt fruit en nog biologisch ook.Geniet van ons heerlijke ijs!


De mensen die bij MMM Zorgboerderij werken zijn mensen met een ondersteuningsvraag. Zij hebben bewust gekozen voor het werk op ons gemengd boerenbedrijf, waarvan de Kinderboerderij onderdeel is. Uiteraard worden zij op maat begeleid; ook in onze Boerderijwinkel MMM (natuurvoeding), bij de Theeschenkerij en op het terras. Leren en werken wordt zo op een passende manier gecombineerd.


De Kinderboerderij is geopend tot zonsondergang en de toegang is gratis. Openingstijden/prijzen van onze Theeschenkerij en voor de Midgetgolf vindt u op de desbetreffende tabbladen links op deze pagina.